mandag 3. september 2018

Ninjago - Destiny's Bounty (70618)

Denne Ninjago båten er enda flottere i virkeligheten enn den er på bildene. Båten har masse flotte detaljer, flere enn det er mulig å få vist på bilder uten å demontere den, eller ta bilder underveis i byggeprosessen. Den koster litt i innkjøp, men er absolutt verd prisen.


Store deler av dekket kan åpnes ved å fjerne luker i dekket, og under dekk ligger det bl.a. våpen og noen verdisaker lagret i en lugar. Det er også en seng der, slik at noen kan ha frivakt og hvile ut til kommende utfordringer.


En morsom sak med båten er at det er et toalett under dekk, dette bildet er tatt litt lenger frem i båten enn det forrige bildet. Heldig vis har de toalettrullen festet til veggen, slik at den ikke skal rulle rundt hvis det blir høy sjø.


Helt foran i baugen på båten er det to luker man kan åpne, og under disse er det også våpen. Både sverd og dolker.


Bakerst i båten finner man styrhuset, og under dette er det en lugar. Det var vanskelig å få noe godt bilde av innholdet på grunn av at mastene til skipet kom i veien for kameraet.


Selve styrhuset er også flott og detaljrikt, men igjen kommer mastene i veien for kameraet. Men man kan se at det ligger kart og navigasjonsutstyr på bordet bak Master Wu som står ved roret og styrer skuta.


Dette ble et litt håpløst forsøk på å ta bildet av båten forfra, men et forfra-bilde må man jo ha. Foran i baugen på båten er det to flotte dragehoder på hver sin side (de røde klossene man ser her)


Og slik ser båten ut bakfra. Navnet er selvfølgelig på plass slik seg hør og bør.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar