onsdag 26. september 2018

Liten Londonbuss (40220)

Min kone fant denne lille London-bussen på en butikk i Billund som heter Loplet der folk selger alt mulig rart, blant annet ny og brukt Lego. Jeg glemte å ta bilde av esken før vi lot den være igjen i Danmark, men tok bilde av byggeinstruksjonen i stedet...


Bussen er en ganske så eksakt kopi av den store Creator London-bussen. Hvis jeg ikke husker helt feil, kunne man få denne med som bonus hvis man handlet for over en viss sum i Lego Store for en god stund siden. Det gjorde aldri kona eller jeg, så kona var veldig glad da hun fant denne nå. Den er veldig liten, men likevel har Lego klart å få med mange detaljer i bygget. Her ser vi bussen forfra.


På siden av bussen har Lego satt på klistremerker med reklame, akkurat slik det er på de virkelige bussene. På den ene siden er det reklame for å besøke London eller kanskje England generelt, og på den andre siden er det reklame for en fiktiv skrekkfilm kalt "The Brick Separator".


Bak har Lego fått plass til klistremerke med nummerskilt, og også nummeret på bussruten. Ganske så passende kjører denne bussruten over Westminster Bridge som er rett ved parlamentsbygningen og Big Ben. Mange fotballinteresserte har også kanskje brukt denne bussen for å komme til fotballkamp på Chelseas hjemmebane.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar