søndag 31. juli 2022

Låve med husdyr (60346)

Dette er et sett for 4+ noe som betyr at det er ganske enkelt og tidvis litt store deler. Likevel er dette kanskje det settet flest ønsker seg, og vi skal komme tilbake til hvorfor. Settet inneholder 4 minifigurer, en traktor, noen bygninger og en masse forskjellige dyr.


Det er fire byggeinstruksjoner i settet, så dette kan bygges sammen med andre om man ønsker det.


Her er de fire figurene, og som man kan se har tre av dem den nye farm-logoen på overkroppen.
Den ene kroppen er den samme som vi har fått tidligere, mens de to andre har fått en oransje genser under selebuksen. I tillegg er det en gutt med de korte bena som har fått blå selebukser. Alle har flott trykk både foran og bak på overkroppen, og ensfargede ben.


De to med oransje gensere har alternative ansiktsuttrykk. Hun har et med smil og øynene delvis lukket, og han har et litt bredere smil i det ene uttrykket enn det andre. Men fordi han har helskjegg så blir det jo stort sett skjult. 


Det folk virkelig er opptatt av med dette settet er dyrene som følger med. På dette bildet har vi faktisk to nyheter. Vi har et lam, som jeg ikke kan huske t vi har fått fra Lego før, og den sauen vi har fått mange ganger før har fått seg ekstra ull som kan tas av så man kan klippe den.


Men vi har ikke bare fått et lam, vi har fått grisunger også. Det er to stykker og en voksen gris med i settet. Alle har søte ansiktsuttrykk.


Men det stopper ikke der... V har også fot første gang i historien fått en kalv! Og ikke nok med det... Vi har også fått en ku i en ny farge. Kuer er ganske sjeldne i Lego og de vi har nå koster gjerne flere hundre kroner stykket på bruktmarkedet, så bare kua er jo nesten verd prisen av settet.


Dette er hovedbygningen i settet. Det er her bonden klipper sauene og oppbevarer høyet om høsten og vinteren. Låven har en stor logo som tilsvarer den figurene har på brystet. Den har store dører foran og har ikke vegg bak.


På loftet har et lite grått ekorn funnet seg til rette på en høyball, og det er også en seng der i den andre enden, så man kan ta seg en cowboy-strekk.


Taket kan åpnes i begge ener så det skal være enkelt å leke med figurene på loftet.


Dette er en liten sak der kuene kan gni seg mot stolpen og få klødd seg, og en slik ser man på stadig flere gårder. Vi har også fått en balje og en vannpost, slik at man kan vaske de små dyrene. som sau og kalv.


En gård dyrker jo ofte noe også, og her har dette blitt representert av et drivhus med gulrøtter og gresskar. Det er plass til 3 av hver, men her har bonden høstet en gulrot og et gresskar allerede og lagt det i en kasse..


Drivhuset er dessverre helt åpent på idene, men dette er nok gjort så taket skal passe enkelt på, og det er ikke vanskelig å bygge et om til noe med fire vegger.


Kjøretøyet i settet er typisk 4+ og for mitt vedkommende er det ikke et kjøretøy som kommer til å brukes i Tullfors. Dette er en veldig enkel traktor med henger. Traktoren har en skuffe som kan heves litt, men den kan ikke løftes nok til at man kan tømme det over på et plan.


Hengeren er også ganske enkel, men ikke like enkel som traktoren. Uansett tror jeg ikke denne vil dukke opp i Tullfors heller, da Lego har laget bedre hengere tidligere til å ha bak traktoren. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar