torsdag 7. juli 2022

Cretor Sportsbil (30577)

Dette er et lite sett som kom i en pose. Det var med en liten byggetegning i posen. Dette er en slags miniatyr-utgave av de bilene vi får i Speed Champions-serien.


Her ser vi bilen forfra. Til tross for at det er en veldig liten bil har Lego fått frem de viktigste detaljene en bil trenger å ha.


Her ser vi den fra siden, og det er ingen tvil om at denne bilen er bygget for å kjøre fort. Når vi ser hvor lavt den ligger på veien, så er den nok ikke bygget for Norske veier... Lego har bygget inn to farger her, slik at det svarte begynner helt nede var bakskjermen og går helt opp i spoileren.


Vi må selvfølgelig ha et bilde av bilen bakfra også. Som man kan se har den fått en hel rad med bremselys, akkurat slik flere av de mer moderne elbilene som går på Norge veier har. Det er litt vanskelig å se på grunn av lyset, men de detaljene vi har i rødt på fangeren foran er gjenskapt bak i svart.


Dette er et raskt sett å bygge, men det tar seg likevel fint ut på en hylle sammen med andre biler i tilnærmet samme størrelse. Bilen kan selvøflelig også lekes med, den tåler fint det, men i og med at den er såpass liten er det jo litt begrensede muligheter for lek da det ikke er plass til noen figur og ingen ting som kan justeres annet enn spoleren som til en viss grad kan heves og senkes litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar