fredag 12. januar 2018

Motocrossykkel jakt (60170)

Sett 60170 er det minste settet i den nye Fjell-politi serien Lego har kommet ut med i 2018. Dette er en serie litt av samme type som Sump-politiet som kom for noen år siden.

Her er et bilde av boksen, og mannen oppe i høyre hjørne er politisjefen som man får med hvis man kjøper hovedkvarteret. Jeg har ikke kjøpt dette enda, men det står på ønskelisten.


Settet består av 2 figurer, 1 motorsykkel og en stein med et skjulested for skatter.


Her er motorsykkelen både med og uten fører. Politimerket i fronten er et klistremerke, og bortsett fra dette er det en standard cross-sykkel. Men Lego har laget disse på en veldig god måte.


Her er den lille steinformasjonen som er i settet, og slangen har krøpet opp på toppen av den for å få være med på bildet.
For å være sikker på å kunne finne igjen skatten hvis det er flere steiner i området, har skurkene merket steinhellen som skjuler huleåpningen med et stort kryss akkurat som på gamle skattekart.


Her er de to edelstene som skurkene har gjemt unna i hulen. Det er plass til litt andre verdisaker også, men ikke så mye. Det er lett å komme til for å få ting ut og inn av skjulestedet.


Her er de to figurene som følger med i settet. Skurken har en rød jakke utenpå fangedrakten sin, og sammen med beltet han har utenpå ser han ut som en skikkelig skogskar. Han har fått brune bukser, og dette er kanskje ment å være skinnbukser. 
Politimannen har fått den nye uniformen til Fjellpolitiet, buksene ser ut til å gå igjen på alle figurene i serien, men overdelen varierer litt fra figur til figur. Denne politimannen har på seg en jakke, andre har en taktisk vest eller bare den mørkeblå uniformskjorten.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar