fredag 12. januar 2018

Mini-graver (7246)

Dette settet fulgte med i samme lotten som feiebilen fra forrige innlegg, og akkurat som den er dette fra 2005.
Settet kom opprinnelig med et tynt instruksjonshefte (antagelig vis ett ark som var brettet), men det var ikke med da jeg kjøpte det. En kjapp titt på innstruksjonene på Legos hjemmesider viste at det var komplett.

Her har vi det vanlige "sett forfra"-bildet. Som man kan se er dette et lite men pent sett.


Til tross for at dette er et svært lite sett, har der flere fine leke-funksjoner. Blant annet det at festet til skuffen er leddet slik at den enkelt kan legges flatt mot bakken for å få med seg ting som ligger der. 
Selv om det er et lite kjøretøy er skuffen bred og rommer en god del av gangen. Det er også et fint sett som har holdt seg bra gjennom årene.


I tillegg til kjøretøyet og figuren følger det med en spade og et pressluftbor, som begge kan festes bak på kjøretøyet når det skal transporteres.


Det følger med 1 figur i settet, og denne er helt standard bygningsarbeider uten noen ekstra detaljer bortsett fra grå hansker. Det kan man heller ikke forvente av et så lite sett, da dette nok var det som vi i dag ville kalt "startsett" i serien. 


Jeg gleder meg til dette lille kjøretøyet skal begynne å jobbe i Tullfors når nye bygninger skal bygges og byggeplasser klargjøres.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar