fredag 29. mars 2013

Parkeringshus / servicesenter (4207)

Neste sett ut er et stort et i størrelse, men ikke nødvendig vis i antall deler.
4207 er et parkeringshus / servicesenter med bilvask, bensin, verksted og selvfølgelig parkeringsplasser som overvåkes av en sikkerhetsvakt som har sin egen bod å sitte i.
Settet består av 4 biler, en merkelig pinne (for å fjerne lego man har satt på feil i byggeprosessen), bensinpumpe og selve parkeringshuset.




Første bilen ut er en moderne sportsbil, legg merke til den litt surfer-aktige hårsveisen til den mannlige sjåføren. Han har også en litt styla look ellers. Her er den forfra og fra siden:


Bil nummer 2 har en kvinnelig sjåfør, og er nok en litt eldre sportsbil. Denne har mye tynnere hjul, men med det lange panseret og det som kan se ut som stofftak eller hardtop så er nok dette også en sportsbil.


Bil nr 3 er en hippieutgave av den gode gamle VW campingbilen. Den er komplett med en litt hippieaktig sjåfør (dog er han ikke helt i ligaen til hippie minifiguren). Dette er en veldig søt bil, og har også veldig tynne dekk.


Siste kjøretøyet er servicebilen, og det er selvfølgelig en kranbil. Det geniale her er måten man har laget vinsjen på. Den er laget slik at tauet ikke hopper av, men likevel glir flott. Det eneste litt negative med denne bilen er at taket er litt vaglete.



Her er bensinpumpen, eller pumpene. Det er to pumper, en på hver side av søylen, og disse står hver sin vei så to biler kan tanke samtidig. Ser man nøye på dem, kan man også se at de er merket 1 og 2 slik man ser på virkelighetens bensinstasjoner.


Så til nærbildene av de forskjellige tilbudene. Først ut bilvasken, med den samme type børster som det er under feiebilen i "rutebilstasjon"-settet. Disse går rundt når bilen kjøres gjennom.


Så har vi inngangspartiet til parkeringshuset der man må trekke bilett eller taste inn kode, før bommen går opp og man kan kjøre inn.


Så et nærbilde av verkstedsområdet


Her har vi sikkerhetsbåsen, der sikkerhetsvakten kan sitte å følge med på overvåkningsbilder på pcen sin.


Her ser vi en av bilene som har kjørt gjennom bommen, og nå er på vei opp i bilheisen for å komme til parkeringsområdene.


Vel fremme på Plan 3, finner føreren en ledig plass og får parkert.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar