mandag 4. mars 2013

Enkeltfigurer /minifigurer del 16

Her har vi lovens lange arm...

Først ut er Detektiv Snusen fra Lego City politiets etterforskningsteam. Snusen er fra serie 5, og har nok lest i overkant mange Sherlock Holmes bøker, da han har gått for denne looken i hverdagen også. Her har Lego virkelig lagt seg i selen, og de har masse stilige detaljer. Denne karen er helt klart en av mine topp 5 legofigurer.



Lego City trenger også en fryktløs dommer som kan dømme de skurkene Snusen og hans kolleger i politiet klarer å arrestere. Det er ikke helt klart hvor dommeren kommer til å holde til, om det blir i rådhuset eller om det dukker opp et mer tinghus-lignende bygg i fremtiden. Men det som derimot er sikkert, er at han er fra Serie 9. En herlig britisk-inspirert dommer med lang rød kappe og stor pudder-parykk...

 

Serie 9 har også kommet med en annen topp 5 figur, og det er en politimann hentet rett fra gatene i New Yotk. Hvor disse 3 politimennene skal tjenestegjøre vet jeg ikke helt enda, men det er i alle fall helt sikkert at de kommer til å få en fremtredende rolle i Lego City politiet.


Legg merke til den flotte identifikasjonen han har. Akkurat som man ser på Amerikanske politifilmer.


Sist ut i denne posten er 2 kirurger. Dette er også en topp 5 figur, men den er noe eldre og stammer fra serie 6. Kirirgene er utstyr med sprøyter og skikkelige røntgenbilder som faktisk er gjennomsiktige. Dette er sannsynlig vis det nærmeste vi kommer når det gjelder å få se den indre fysikken til en Legomann (eller muligens Legodame).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar