lørdag 2. mars 2013

Forsterkninger til gruvemannskapet

Har bygget en liten lastebil og en Bobcat som hører til gruveserien.
Settet heter 4201, og er et ganske så stilig sett som kan brukes både i Lego gruvene og som anleggsmaskiner generelt. Skal man bruke det utenfor gruvene er det sikkert greit å bytte ut de to minifigurene som følger med, da det jo er gruvearbeidere.
Figurene har fått uttrykksfulle ansikter, og standard antrekk for gruvearbeiderne. Begge har også gruvehjelmer med lys i fronten.

Kjøretøyene kom i hver sin pose i settet, og de hadde hvert sitt bygghefte. Her kan man altså på en enkl måte dele gleden med å bygge Lego med noen andre (forelder og barn, to søsken, etc.) og rakst komme i gang med å leke.

Bobcaten var i pose nummer 1, og her fulgte det også med en stor stein, som kan fylles med to biter med gull og masse smågrus. Det fulgte også med en dynamittladning, et skilt som advarer om sprengningsarbeider og en hakke til føreren som han kan bruke for mer "finarbeid".

Lastebilen i pose nr 2 har blitt designet slik at det er enkelt å ta føreren inn og ut og leke. Den store frontruten er ikke festet ned mot modellen, og følger derfor med taket når man tar det av. Da er det enkelt å ta figuren ut og inn. Likevel sitter uten godt på plass når taket står på, da kantene står ned mot knotter som holder dem på plass, så det er helt greit å leke med.

I motsetning til den pickupen jeg bygget i gruveserien tidligere, så har jeg ikke noe å utsette på plasseringen av sjåførene her. De sitter helt normalt, er enkle å plassere, og kan fint sitte slik man ønsker å plassere dem.

Begge kjøretøyene var ganske så enkle å bygge, uten at dette har gått utover designet. 
Dette er et meget solid sett fra Lego, og jeg ser frem til å bygge flere ting fra gruveserien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar