søndag 24. mars 2013

Bank og pengetransport (3661)

Her er et oversiktsbilde over alt som følger med i settet. Banklokale med kvinnelig kasserer, pengetransport med sjåfør, skurk på motorsykkel og politibil med fører.


Skurken måtte jo få et bilde forfra selv om han har motorsykkel og ikke bil. Legg merke til gliset mellom tennene og hvor elegant han styrer med en hånd mens han holder brekkjernet i den andre.
Pengebunken har han i en sekk på ryggen.


Politibilen, forfra, fra siden og ovenfra. En fin stasjonsvogn-modell dette.


Pengetransporten sett forfra, et mektig kjøretøy, og ganske så sikkert pansret...


Sett ovenfra uten taket. Her er det plass til 2 containere med verdier, f.eks. enheten pengene ligger i i en minibank, eller en nattsafe der det puttes store sedler. Det er også plass til 4 grønne kofferter som kan brukes til å frakte kontanter, og en tralle til å frakte sakene mellom banken og bilen.


Selve banken, en to etasjer høy bygning som kan demonteres i to enkle etasjer for transport. Minibanken kan tas helt ut (litt usikker på hvorfor), og skurken kan klatre opp takrennen på siden av huset og snike seg inn av takvinduet.
I første etasje i banken har kassereren en skranke med pc og de tingene som trengs til daglig drift. I andre etasje er velvet, med gullbarrer. Velvet kan selvfølgelig åpnes og lukkes, og døren har en kodelås og et lys som viser om safen er åpen eller låst.

 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar