fredag 27. mars 2020

Isbil (60253)

Isbilen er fra 2020, og settet inkluderer en isbil, et skataboard, to figurer og en hund. Det er to byggeinstruksjoner med i settet.


Her ser vi alt som er med i settet linet opp. Som man kan se på bildet har mannen på skateboard både hår og hjelm.


De to figurene har flott trykk på overkroppen både foran og bak, men ikke trykk på bena. Som nevnt så har han på skateboard fått med både hjelm og hår, noe som gir flere muligheter for lek. Ingen av de to har alternative ansikter.


Her har vi isbilen forfra. Som vi kan se har Lego gått for litt andre speil her enn på mange andre biler, og jeg må si at jeg liker dem. De ser litt mer ut som speil på privatbiler og små varebiler i virkeligheten.


På taket er det reklame som viser at det er en isbil, og selvfølgelig et stort skilt formet som en pinneis.


På denne siden av bilen har man en meny med de forskjellige is-typene man kan kjøpe. Her er det en glassluke som kan skyves på og åpnes/lukkes


På den andre siden av bilen har man den samme menyen og reklamen, men er er det ingen luke som kan åpnes. Dette er litt fordi at denne siden nok vil være ut mot veien når isbilen parkerer, og man vil jo ikke at hverken barn eller voksne skal stå midt i trafikken og vente på is, da er det mye bedre at de står på fortauet.


Bak er det en advartsel om at det kan være barn i nærheten, så an må kjøre forsiktig.


Hunden er den etterhvert standard hunden Lego gir oss som bl.a. Schäferhund. Dette er etterhvert en ganske gammel modell, men den er fortsatt veldig fin.


Dette er et flott sett, og det passer perfekt inn i en Legoby, og er veldig i samme stil som f.eks. Pizzabilen vi fikk i fjor. Bilen er en modell av de isbilene man ser på kontinentet. Vi burde egentlig hatt flere sånne som denne i Norge også. Denne er det kona som har kjøpt og bygget, men jeg håper jeg kan få låne den litt så den kan rulle rundt i Tullfors, hvis ikke må det vel en til i hus etterhvert...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar