mandag 23. mars 2020

Hidden Side - Pølseselger (30463)

Dette er en pose fra Hidden Side serien, og inneholder en figur med dobbel overkropp (torso) og en pølsestand. Som vanlig i disse posene er det et lite ark med instruksjoner.


Her ser vi alt som følger med i settet, og som vi kan se har selgeren to overkropper oppå hverandre. Den øverste er laget slik at den skal sitte godt på den nederste og kan dessverre ikke settes på ben slik den nederste kan.


Slik ser figuren ut bakfra. Da jeg tok bildene tenkte jeg tydelig vis at det forrige bildet var godt nok forfra...


Her har vi serveringsboden hans fra "forsiden" slik kundene vil se den. Parasollen er en ny del for meg, vanlig vis har man jo hatt "paraboler" som parasoller, men her er det en som har en mye mer naurlig form. Blister-pakker er skjelden et sett det produseres nye deler til da de skal være ganske billige, så sannsynlig vis er dette opprinnelig en del fra Friends-serien som de med suksess har tatt med over til "vanlig" Lego.


Slik ser disken ut fra andre siden, her ser man helt tdelig at det er en grill, og som man kan se har den to høyder slik at man kan ha ting ligggende på direkte elller indirekte varme. Sikkert lurt så ikke alle pølsene man griller sprekker eller blir seendes ut som kull.


Dette er Hidden Side, så man må jo ha et monster, og det finner man med å sette grillen på høykant. Ganske så lur måte å gjøre det på, og på dene måteen er det ikke noe som ser ut som monster når ting står vanlig vei. Det er litt vanskelig å ballansere grillen denne veien på grunnav parasollen, men tar man av den går det helt fint.


Dette er en fin liten blister-pakke (plastpose), men jeg hadde ønsket at Lego hadde lagt med et normalt hode til kokken. Dette hadde ikke gjort settet nevneverdig dyrere, men det hadde gjort det så mye mer praktisk og sikkert også mer lekbart da monsteret kunne blitt vekket til live på et vis fra den vanlige kokken. Ellers har jeg ingen ting å utsette på dette settet, og det er et stort pluss at vi fikk en "normal" parasoll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar