tirsdag 3. april 2018

Scarecrows gass-angep (70913)

Dette er et av de mindre settene som kom som en del av settene fra Lego Batman-filmen.
Det inneholder 2 figurer, et slags helikopter og en bombe. Bomben som Scarecrow (Fugleskremselet) har plassert ut kan settes sammen med tilsvarende bombe fra Jokeren og Mr Freeze som også har fått sett i denne serien. Jokersettet er presentert her tidligere i Januar 2017 da disse settene først kom ut.


Batman har ikke fått mye utstyr i dette settet, men han har fått et par vinger med rakettmotorer.


Lego har spart litt på delene her og har ikke gitt Batman noe utstyrs-belte. Dette er  i stedet trykket på overkroppen. Trykket er fint, så dette fungerer helt utmerket. Han har fått to ansiktsuttrykk, det ene litt mer alvorlig enn det andre. Jeg liker det alvorlige best, da han ser ganske så streng ut når han får på seg masken. Han har også fått en "pistol" til å skyte ut en krok som han kan skyte mot Scarecrow eller bruke til å komme seg opp høye vegger.


Scarecrow har fått et litt merkelig helikopter som er en blanding av high-tech motor og middelalderens sopelime. Det ser veldig hjemmesnekret og lite trafikksikkert ut, men det er nok også meningen med tanke på hvem som er piloten. Her har vi det forfra og fra siden. På hver side av helikopteret henger det bomber som ser ut som gresskar i glassmontre, som kan skytes ut.


Her er et nærbilde av det som må sies å være en ganske så high-tech motor med mye ledninger.


Setet Scarecrow sitter på er nesten bygget inn i motoren, og det er flere fine detaljer i settet selv om det er litt merkelig. Her poserer piloten ved siden av farkosten.


Scarecrow har en høy brun hatt (som man kan se på bildet over) der det lys blonde håret er festet til hatten. Hodet ser ut som et skikkelig fugleskremsel, og har to alternative ansikt. Jeg vet ikke helt om det er tunga som stikker frem eller bare at han prøver å smile med den sammensydde munnen på det jeg har som alternativt ansikt, men han ser i alle fall skummel ut.
Kroppen har fått flotte detaljer både foran og bak, mens buksene kun har de flotte detaljene foran.


Så har vi bomben han har plassert ut i byen da. Denne skal i følge Lego kunne bygges sammen med de tilsvarende bombene til Joker og Mr. Freeze, men jeg har ikke forsøkt dette. Det ser ut som den er plassert i en fabrikk, for man kan se røret med stoppekran og noe elektronikk i forkant.


Selve bomben er satt inn i et hulrom på siden av bygget. Dette er den samme typen bomde som Scarecrow kan skyte ut fra helikopteret sitt. Ved å vippe litt hardt på den gule 2x2 platen presser bomben tak-platen opp og man får illusjonen av en eksplosjon.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar