onsdag 4. april 2018

Gruve - Gruve-team (60184)

Dette settet må vel kunne kalles start-settet i den nye gruveserien. Settet inneholder en liten lastebil-aktig sak, et fjell som kan sprenges, en monter med en stor gullklump og 4 figurer med litt utstyr.




Figurene er det viktigste i dette settet, så vi tar dem først. De er fra venstre: en kvinnelig sprengnings-ekspert, sjåføren til den lille lasteren, en gruvearbeider og en arbeidsleder.
Alle figurene har flott trykk både foran og bak på overkroppen, og sprengnings-eksperten og arbeidslederen har også trykk foran på buksene. Det er ingen alternative ansikter.


Her er den lille lasteren. Etter at bildene ble tatt har HMS-ansvarlig for gruven vært i kontakt og krvd at det installeres et sete slik at det blir både bedre og tryggere å kjøre denne. Denne vil selvfølgelig bli installert i nærmeste fremtid.


Planet er ikke så stort, men det er god nok plass til å frakte litt utstyr eller litt masser.


Det er en fin tipp, og hvis man flytter planet lenger frem kan man faktisk få det helt ned til bakkenivå når man tipper.


Det følger med et lite skap med en glassmonter, og dette er nok for å vise frem den flotte gullklumpen de har funnet. Når arbeiderne ikke er i nærheten kan de sikkert låse den inn i skapet for å unngå at noen stjeler den.


Her ser man tydelig den selvlysende edderkoppen som følger med. Selvølgelig må det følge med noe som kan sprenges når vi har så mange flotte gruvearbeidere. Denne steinen kan sprenges ved at man presser dynamitten innover mot fjellet...


og vips spretter toppen av, og man kommer til den store gullklumpen som ligger i steinen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar