tirsdag 3. april 2018

Creator - Stuntfly (31076)

Lego Creator kom i høst ut med et 3-i-1 sett der hovedbygget var et dobbeltdekker stuntfly.
Settet inneholder 1 figur og deler til å bygge et stuntfly, en slags rakettbil eller en speedbåt. Kona valgte å bygge hovedsettet, stuntflyet, og det ville jeg gjort også hvis jeg skulle bygget.
Det fulgte med 3 hefter med byggeinstruksjoner, ett hefte til hvert bygg.


Her er figuren som følger med. Man kan tydelig se at det er en tøff kar med et barskt smil. Dressen han har på minner litt om de Evel Knievel hadde på seg (en berømt "dare-devil" fra USA)og han har en hjelm som matcher flyet og han selv. Han har ikke alternativt ansikt, men drakten har flott trykk både foran og bak.


Her poserer han som han gjør på esken, stående oppå den øvre flyvingen. Eneste man kan lure på er hvem som skal styre flyet når han gjør stuntene sine, men det har vel sikkert autopilot. Hvis ikke er det jo piloter i andre Legofly som helt sikkert kan fly for ham mens han gjennomfører sine stunts.


Så har vi bilder av flyet fra de fleste vinkler. Grunnen til at propellen er en smule uklar er at jeg prøvde å ta bilde slik at man kunne se at propellen gikk rundt, men der kom mobilkameraet til kot.


En herlig detalj med dette flyet er at flapsene bak på vingene kan justeres til den vinkelen man ønsker.


Lego har blitt veldig proffe på disse 3-i-1 settene sine. Det er gode innstruksjoner til alle 3 modeller, og alle kunne vært solgt som enkelt-sett i motsetning til slik det var tidligere da det gjerne var 1 av de 3 som var bra mens de 2 andre ikke så bra ut.

Dette er et flott sett, det tåler lek med men kan også bare stå til pynt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar