mandag 19. desember 2016

Snowglobe, limited edition set (40223)

Dette er et virkelig flott julesett som er laget for å stå til utstilling akkurat som en vanlig snowglobe (er det julekule det kalles på norsk tro?). Dette er jo en stor industri i noen land, med masse forskjellige størrelser og modeller. Felles for dem alle er at de ristes på og da ser det ut som at det snør, litt slik man kan se på bildet på esken. Kona bygget denne, og tilbakemeldingen var at det var fint å bygge og at det var mye detaljer.


Slik ser den altså ut når den er ferdig bygget. Da dette er Lego er det ikke mulig å se at det snør etter at man har ristet, men Lego har laget den slik at det er løse snøkrystaller (de runde hvite bitene ved siden av nissen) inni, så man kan riste og så se at de legger seg andre steder enn der de lå før man ristet.


Jeg måtte ta bilder fra alle kanter, da dette settet er et lite kunstverk...


I tillegg til å være en snowglobe, så har settet en hemmelig skuff der man kan oppbevare noe som ikke er så alt for stort. Denne glir veldig smertefritt ut og inn, men er konstruert slik at den heller ikke sklir ut i tide og utide.


Alt i alt er dette kanskje det flotteste julesettet jeg har sett fra Lego. Settet ble laget for julen 2016, og var opprinnelig et sett som fulgte med hvis man handlet fra Lego shop for en viss sum. Men siden ble det mulig å kjøpe uavhengig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar