onsdag 28. desember 2016

Lego City Julekalender 2016 luke 19 - 24


Luke 19: Stekovn, kaker og et kaffebeger
Dette er den beryktede stekovnen som blir så varm at man må ha en vulkanforsker til å betjene den. Ovnen er bygget slik Lego liker å bygge stekovner, men denne er laget uten kokeplater på toppen. Det følger med flere kaker som kan selges i salgsbodene, og også noe jeg vil tro er et isoporbeger med kaffe, Det kan selvfølgelig også være en bøsse med strøsukker til å ha over kakene rett før de går i ovnen hvis man heller vil det.


Luke 20: julegaver
Dette er nok kalenderens minste innhold i volum. Men det er to flotte pakker som kan legges under julebusken fra tidligere, eller under et finere juletre hvis man har det fra før av.


Luke 21: Juletre
Dette er et enkelt men ganske fint lite juletre. Dettte kan godt brukes sammen med pakkene fra forrige luke.


Luke 22: Polarhund med vannbøtte, stor boks til oppbevaring av ting og to kjøttbein.
En polarhund passer jo fint i en vinterby, den har så mye pels at den ikke fryser i kulda og her har den også fått både en bøtte med vann og to kjøttben den kan kose seg med.


Luke 23: Slede
Man kan kanskje gjette seg til hvem denne sleden skal være til. Dette er en fin men enkel slede, som kanskje blir litt liten bak nissens reinsdyr, men det fines jo andre trekkdyr også...


Luke 24: Julenissen!
Da var vi kommet til julaften og siste luke i kalenderen. Som seg hør og bør dukket julenissen opp i år også. Han har med seg en sekk med gaver (eller kanskje er det nistemat?) og en kopp. Koppen er jo blitt et varemerke for Lego City. Siden dette er Julenissen sin kopp, så må vi vel regne med at det er varm kakao i den.


Der det er for trangt å komme frem med reinsdyrsleden bruker Nissefar en mindre slede og trekkhund. Sekken får fint plass på brettet bak på sleden, og trekkhunden er så stødig og flink at Nissefar bare kan slappe av og drikke kakaoen sin mens han beveger seg fra A til B.


RIKTIG GOD JUL!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar