mandag 7. august 2017

Scarecrow Spesial-leveranse (70910)

Jeg har ikke voldsomt mange superhelt-sett, men dette måtte jeg bare ha selv om jeg har Batman fra før av. Dette settet passer flott sammen med Mr. Freeze og Jokerns Ballongflukt (av de to har jeg kun det siste).


Settet inneholder en slags motorsykkel med kasse bak, en vaktbod og tre figurer (Sikkerhetsvakt, Batman og Scarecrow). Sikkerhetsvakten har to hoder som man kan bytte på å bruke, da hatten han har på gjør at det ikke er mulig med alternative ansikter på samme hode.


Her har vi figurene sett forfra og bakfra, alle har alternative ansikter, men sikkerhetsvakten har to forskjellige hoder i stedet for å ha begge ansiktene på ett hode. Scarecrow ser ut som den tegneserie-figuren han er, men det er helt fint.


Her er motorsykkelen med henger som Scarecrow bruker for å frakte skumleriene sine i. Han kan også bare levere pizza, og det følger med både en pizza og en pizzaeske som kan fraktes bak i hengeren. Kjøper man flere pizzaesker på f.eks Bricklink, så er det plass til mange der.


TOk med et bilde av nummerskiltet på hengeren, da Lego her har gått bort fra sin vante regel om at nummeret på skiltet tilsvarer nummeret på settet. HEr har de i stedet gjort en egen tilpasning for Scarecrow. Morsom liten detalj.


Inne i hengeren har Scarecrow en mekanisme som sprayer ut farlige gasser, og en glasstank med den farlige gassen.


Vaktboden har et ganske klassisk design med en bom og en liten bod der vaktmannen kan sitte og ha kontroll på de som vil inn. Innkjøringen er både opplyst og overvåket med videokamera.


Klistremerket som man bruker for å lage skiltet med "Have a nice day" er akkurat som nummerskiltet til Scarecrow en morsom liten detalj.


Inne i vaktboden finner man den obligatoriske kaffekoppen, og også en pc/avansert port-telefon (er desverre kun et klistremerke) og en liten disk.


Lego har også en ny måte å lage bom på (i alle fall ny for meg) der de har laget en løsning for å få stengsel under bommen og et ben som går ned i bakken.


Dette settet gir masse muligheter for å leke med det slik det er. Det er også mulig å slå sammen flere sett i serien for bl.a. å få større bomber. Man kan også bruke denne vaktboden sammen med hus man har bygget, enten man har bygget seg energiverket eller noe annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar