torsdag 3. august 2017

Dart Vader Transformation (75183)

Dette settet er en modell av det medisinske området der Darth Vader gikk fra å være den svært brannskadde og døende Anakin Skywalker til å bli den fryktede Darth Vader. Det har en innebygget mekanikk slik at man kan styre prosessen selv.

Her et lite oversiktsbilde av settet fra før operasjonen er gjennomført...


Til venstre her har man keiserens lyssverd og også det som Vader skal få når han er ferdig med operasjonen. På den gjenomsiktige stangen er det festet en droid (jeg tenkte ikke på atdette var en droid før jeg leste beskrivelsen av figurene, men det er visst en "Prowler Exploration droid". og delvis på skrå bak Anakin står det en DD-13 Medical Assistant Droid. En slags mekanisk sykepleier altså...


På andre siden av Anakin/Vader er selve kirurgen, en FX-9 Surgical Assistant Droid med mase av det verktøyet som trengs for å gjenomføre operasjonen.


HEr har vi alle de tre vanlige minifigurene som følger med. Fra venstre harvi keiser Palpatine, Anakin Skywalker og Darth Vader. Keiseren har et alternativt ansikt der hanviser mer tenner. Ansiktet til Anakin er stygt brannskadet, og det er samme ansikt (naturlig nok) på Anakin og Darth.


Alt er klart til operasjon, Anakin Skywalker skal reddes og bli til Darth Vader...


Her er hemmeligheten bak operasjonen... Ved hjelp av en spak kontrollerer man en roterende plate, som har Anakin figuren på ene siden og Darth Figuren på den andre. Darth Figuren har allerede fått på nakkekraven, så hjelmen kan settes på.


"Rustningen" er operert på, og hjelmen skal på plass...


Man kan selv styre hjelmholderen og styre hjelmen på plass på hodet til Darth Vader. Den nye 2-delte hjelmen er laget slik at den fester seg når den påføres på denne måten.


Og så var Dath Vader skapt...


Dette settet hadde naturlig nok en del gjentagende operasjoner da man skulle bygge alle de kantene som man kan stå på rundt selve operasjonsbordet. Men det var ikke mer gjentagelse enn at det likevel var et morsomt sett å bygge. Lego har også bygget inn en lekeopsjon som jeg ikke har vist her, nemlig muligheten til å rasere litt av operasjonssalen. Dette gjør visst nok Dath Vader ved hjelp av den mørke siden av kraften når han våkner opp før Keiseren får ham til å kontrollere seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar