torsdag 3. august 2017

McLaren 720S (75880)

Lego Speed Champions har vært flinke i sine siste utgivelser til å by på noe mer enn bare en flott bil med sjåfør. Så også i dette settet...

Settet inneholder en bil, en figur, et tegnebrett og litt småting. Det er som vanlig for Speed Champions serien en del klistremerker, men sluttresultatet blir jo veldig bra.

Her ser vi den sporty bilen forfra. Fronten er anderledes enn på mange av de andre bilene. Generelt syntes jeg Lego er veldig gode på å finne nye måter å bygge bilene på slik at de ligner mest mulig på orginalen. Det er ikke noe standard byggeformat som gjentas for alle bilene i serien.


Sett fra siden ser man tydelig den strømlinjeformede fasongen. Ingen tvil om at dette er en ganske rask og dyr sportsbil...


Den ser også ganske rask ut bakfra.


I tillegg til bilen følger det med et tegnebord, der designeren har tegnet en skisse av bilen, (kilstremerke) og han har også en liten modell av bilen i gull på arbeidsbordet sitt (egentlig en ruleskøyte, men her altså en modell av en flott bil). Han har også en hjelm hvis han vil prøvekjøre den virkelige bilen, og en kaffekopp.


Her har vi designeren med skiftenøkkel og en modell av bilen i hendene. Det er en flott figur med fine detaljer på overkroppen, og med McLaren logoen på ryggen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar