mandag 15. mai 2017

Startsett romfarere (60077)

Dette settet er startsettet til Lego City romfarer-serien. Det inneholdt overraskenede mye i forhold til andre tilsvarende startsett. Alt ble bygget fra ett instruksjonshefte.


Først ut er forskningsstasjonen som består av en datamaskin, et panel med masse knapper, og to prøveglass som tydelig vis står til analyse.


Bak forskningsstasjonen er det litt natur. Elementet til høyre har jeg ikke sett i noen Legosett før, men det kan jo ha fulgt med i noen sett jeg ikke har. Det var i alle fall en veldig flott måte å bygge litt fjell på, og forhåpentlig vis finnes denne biten også i grått.


To tilbehør som begge ble bygget på hver sin 4x4 plate er et stativ med lyskastere og et fotoapparat med stor linse.


Her er en av romfarerne i full utrustning. På romdrakten har han fått festet et kamera slik at mission control kan følge med og se det han ser. I tillegg har han fått en rakettpakke på ryggen så han kan fly litt rundt på egenhånd.


Settet har også en astronaut som kjører et utforskningskjøretøy. Dette har utstyr til å gjøre en del undersøkelser og også en satelittantenne for å sende resultatene til mission control.


Bilen har feste til en ekstra romdrakt bak, slik at sjåføren ikke trenger å ha på seg drakten hvis ikke forholdene tilsier at dette er påkrevet.


Her har vi de fire figurene som følger med i settet. Fra venste har vi føreren av kjøretøyet, astronauten med rakettpakke, en tekniker som holder alt utstyr i orden og en kvinnelig forsker. Forskeren har samme emblemet på ryggen som astronautene, slik at det ikke er noen tvil om at hun jobber for rom-organisasjonen. Forskeren har fått et veldig pent ansikt, og siden hun er forsker har Lego gitt henne briller.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar