mandag 8. mai 2017

Dimensions - Tilbake til Fremtiden (71201)

Vi har ikke spillkonsoll som vi kan spille Lego Dimensions spillet på hjemme, så vi har ikke kjøpt noen Dimensions sett før, men en gang skal jo være den første. Dermed kjøpte kona dette settet fra fimen "Tilbake til Fremtiden" (Back to the Future). Settet består av tre bygg, der en av dem er Marty McFly, den andre er DeLorean bilen som han reiser frem og tilbake til fortid og fremtid med (selve tidsmaskinen), og det tredje byggverket er Hoverboardet (et fremtids-skateboard) med noe ekstra bygg på i forhold til slik det var i filmen).


Dette instruksjonsheftet fulgte med i settet, men det var kun instruksjoner for hvordan man skulle sette sammen Marty McFly-figuren, og det hadde vel de fleste klart uten instuksjoner... Resten av heftet var forklaring om hvordan man skulle bruke figurene i spillet. Så kona måtte på nett for å finne instruksjoner til bilen (Hoverboardet ble bygget uten instruksjoner).


Marty McFly-figuren er en helt vanlig legofigur som står på en spesiell plate så han kan brukes i spillet (platen sitter selvfølgelig ikke fast). Han har på seg det antrekket han bruker i den første filmen, og Lego har til og med fått trykket på vesten hans til å se riktig ut. Dette er forøvrig samme figuren som er med i DeLorean Ideas settet så vidt jeg kan se. Marty kommer helt sikkert til å dukke opp i Legobyen hvis jeg får låne ham fra kona, eller jeg får bygget opp Ideas-settet mitt...


Her er de tre "brikkene" som fulgte med. De blå brikkene de står på har en chip eller lignende i seg slik at spillbrettet registrerer at de settes på.


Hoverboardet sett ovenfra slik vi ser det i filmen, og med litt ekstra krims-krams under som av en eller annen grunn fulgte med i dette settet.


Så har vi selve DeLorean bilen. Den er en klassiker innen film, og selv i denne lille skalaen er den lett gjenkjennelig...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar