mandag 8. mai 2017

Friends - Pizzeria (41311)

Vi har ikke mange Friends-sett fra før av, men kona falt for dette settet. Det er en pizzeria, og det skal ikke mye til for å endre dette settet slik at det kan brukes med vanlige Lego-figurer. Eneste som egentlig må gjøres er å gi scooteren et ratt, og så må det lages en trapp opp til takterrassen, så den kan brukes.

Settet har ett instruksjonshefte, og det består av 2 figurer, en trehjuls-scooter og selve pizxzeriaen.


Her er et bilde av alt som hører til. Det er en hel masse smått tilbehør som ikke syntes her, vi kommer tilbake til dem senere i innlegget...


Friends-serien er gasnske tidlig ute med ny teknologi. Det er ingen tvil om at han som kjører scooteren har en moderne iPhone...


Her har vi scooteren sett fra forskjellige vinkler. For å få inn en vanlig Legofigur her må det settes inn et ratt, og så må noen av de glatte platene byttes ut med knotter slik at figuren får noe å sitte på.


Bak på scooteren er det et oppbevaringsrom med plass til mange pizzaesker, så her kan det leveres til store selskaper.


Her har vi de to som driver Pizzeriaen, Oliver og Emma. Emma hånterer produksjon av pizzaer og servering av de gjestene som spiser på stedet, og Oliver sørger for at leveransene går som de skal.


Oppe på takterrassen er det dekket på to bord. Det er bare plass til fire gjester av gangen, men det holder sikkert.


Inngangspartiet i underetasjen er veldig Italiens-inspirert, noe som jo passer fint for en rett som orginalt stammer fra Italia.


Innenfor er det en salatbar, et kasseapparat og en telefon for å ta imot bord-reservasjoner og pizabestillinger.


Pizzaovnen er så stor at den tar to pizzer i slengen.


Til slutt tar jeg med to bilder av kjøkkenet. med masse redskaper.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar