mandag 15. mai 2017

Motorsykkel transport (60084)

Dette er et veldig flott sett som inneholder en liten lastebil/stor pick-up med henger, to motorsykler og to figurer. Det følger med to instruksjonshefter i settet.


De to figurene er likt kledd og har samme caps. En figur har solbriller og den andre har et litt bredere smil enn kollegaen... Det er veldig fine trykk på disse figurene både foran og bak på overkroppen.


Her ser man alt som er med i settet, bortsett fra figurene som sitter inne i styhuset på bilen.


I dette settet har Lego bygget styrhuset slik at begge figurene får plass samtidig, så da måtte jeg jo dokumentere dette med et bilde. Samtidig er dette det obligatoriske "sett forfra"-bildet...


Bilen har mange fine detaljer, som hjelmstativ, bensinkanne og brannslukningsapparat. For å få motorsykkeln opp på planet kan man trekke ut en rampe som ligger under planet, og kjøre sykkelen opp.


Her ser man hengeren der den andre sykkelen står parkert under transport.


Og siden dette er et sett med konkurranse-motorsykler så må man jo ha med en seierspall og en flott pokal. Pokalen er skikkelig stor akkurat slik motorsport troféer ofte er. Seierspallen kommer nok til å bli stående i Legobyen ved motorsportbanen, da den er litt stor å frakte med seg fra løp til løp.


Kona som bygget dette settet så ut til å like byggeprosessen. Det var en del klistremerker som skulle settes på, men det må det jo nesten være når det er et slikt sett. Alt i alt er dette et flott sett, både til lek og til utstilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar