mandag 8. oktober 2018

Politi motorsykkel (ikke nummerert pose)

Dette settet kom som en "gratis" figur sammen med et Legoblad som er i salg nå, og er i følge posen limited edition. Så vidt jeg kan greie å finne ut er dette tatt ut av sett 60174 som er hovedkvarteret til fjellpolitiet som kom nå i 2018. Eneste forskjellen på motorsykkelen er at vi ikke har noe klistremerke med politilogo på fronten.
Det var ikke med noe byggetegning i posen, men den sto på en side inne i bladet.



Her har vi vår helt på vei ut for å arrestere skurker. I følge tegneserien i bladet heter han Ola og elsker fart.


Her ser vi motorsykkelen fra sidene. Den har en støtte på ene siden, ellers er det bare ramme, blått karosseri og to hjul.


Måtte jo ta med et bilde bakfra også, så det blir bilder fra alle kanter. Med en slik motorsykkel er det ikke mye plas til utstyr, så det som trengs må føreren ha på seg.


Så har vi Ola da. Han har den nye jakken som Fjell-politiet kommer med. Jeg ser på fjell-politiet som en slags sheriff-styrke, slik man har i småbyer og på landet bl.a i USA. I Tullfors er ikke forholdene så store, så der jobber byens politifolk, fjell-politi og sump-politi litt om hverandre.


Det er flott trykk på jakken, som tydelig er laget slik at man ser han har en uniform med en ytterjakke utenpå. Jakken har flere lommer i front, og også Sheriff-stjernen (eller skiltet) festet på brystet. Bak er det skrevet police med store bokstaver så man lett skal kunne identifisere den som har på seg jakken som politi selv om man bare ser han eller henne bakfra. 
Buksene har fått påtrykt store lommer i front, men det er ikke trykk bak.
Ansiktet har fått et litt bestemt uttrykk, og det er ikke noe alternativt ansiktsuttrykk.


 Det fulgte også med en gullbarre som er gjemt under en busk. Beklager at bildet ble uklart, men jeg så ikke det før jeg fikk lastet det inn på pcen.


Dette er ikke store settet, men så er det også med som en gave med et blad. Selv om det er lite, så er lekeverdien stor, da man fort kan begynne å kjøre rundt med motorsykkelen og lete etter skurker.
Det jeg liker med settet er at både politimann og motorsykkel er helt i tråd med Fjell-politi-serien, slik at det kan brukes som en del av denne politistyrken. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar