onsdag 24. oktober 2018

Legoland slott (40306)

Her har vi et lite sett som kun er å få kjøpt i Legoland parkene. Dette er en borg som både kan sees som et lite byggverk i seg selv, men også som et utstilt bygg i Legolands miniatyrverden. 
Settet består av en borg med en snill drage og en minifigur med tilbehør. Det er ett byggehefte med i settet.



Her har vi slottet sett fra forsiden. Dette er et microbygg, så det er ikke lett å få til alle detaljer med eksisterende klosser, men jeg syntes Lego har fått det til på en bra måte.Både med trær rundt borgen og selve borgen.


På den ene siden av borgen har vi dragen som gjør bygget så spesielt. Den er nok mest snill og nysgjerrig siden dette er Lego.


Selv på baksiden av bygget er det fine detaljer, både med beplantning og ved bruk av mursteinsklosser som er med og danner struktur på muren.


På den andre siden av bygget er det en liten gressplen, og gutten i settet har fått lov å tråkke på denne for å ta bilder av noen detaljer i byggverket.


Så har vi figuren. Det er ikke trykk på bena, og dette er barne-bena som ikke kan bøyes. Overkroppen har et flott trykk av en hettejakke med en t-skjorte inni, og det er trykk både foran og bak. Ansiktet er et stort smil, akkurat slik det skal være når man er i Legoland.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar