onsdag 24. oktober 2018

Halloween (40260)

Lego har gitt ut noen sett som er spesifikke or en spesiell høytid eller årstid. De har selvfølgelig en del julesett, men de har også sett for Valentines, Thanksgiving, påske, osv. Dette er et sett som er gitt ut i forbindelse med Halloween, og da tenkte jeg at det jo passet fint å bygge det nå. Settet består av en vegg en stor gryte, to figurer og litt tilbehør. Det er ett instruksjonshefte til settet.


Esken var veldig fin på dette settet, og baksiden hadde en liten tegneserie som jeg syntes burde være med på et bilde i dette innlegget...


Her har vi alt bygget sammen, og presentert slik Lego har gjort det på esken. Dette er nok en av de bedre måtene å vise frem settet på.


I tillegg til figurene som følger med er det også en mus eller rotte med i settet, og her er den ved siden av det som antagelig skal være et gresskar.


Her har vi de to figurene i settet, en vampyr og et skjelett. Kroppen til vampyren er veldig flott, og denne figuren passer like bra i fine selskap som til Halloween


Siden dette var et bilde på baksiden av esken så måtte jeg bare gjenskape det...


De to figurene har en stor kjele der de driver og koker opp noe skummelt i anledning dagen. En ting jeg syntes er veldig stilig med denne gryten er at den faktisk er laget for Fabuland opprinnelig, men kan se at Fabuland er fjernet fra formen før støping når man ser under der det bl.a. Lego logoen er.


Man må jo ha noe oppi gryten også, og her er det en god blanding kaker (som sikkert skal forestille noe annet i denne sammenheng) og bær. I tillegg la jeg oppi et ben som var med ekstra, slik at de skulle kunne koke litt kraft.


Så har vi selve byggverket. Slik man ser det her kan det se ut som porten til en gammel bord, og så ser man selve borgen langt i det fjerne bak porten. I anledning Halloween følger det med en edderkopp som klatrer på porten.


Når portene åpnes ser man tydelig slottet mot en mørk gul måne langt i det fjerne. Det er også litt vegetasjon på veien dit.


Og slik ser byggverket ut fra sidene.


Dette er et sett som er laget for å være til pynt, og det er således ikke så mye lekbart. Bortsett fra å tulle med skjelettet da... Men dette er et flott sett som kan pynte opp til Halloween, eller permanent om man ønsker det. Mange fine deler i settet, blant annet vampyren, gryta og gresskaret som er øverst på bygget, og man får klosser i mørk gult noe som ikke er en veldig vanlig farge for Lego.
Jeg liker settet veldig godt, og håper du gjør det også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar