tirsdag 9. oktober 2018

Epletre-huset (5891)

Kona kjøpte et brukt Creator hus. Dette huset kalles for epletre-huset (Apple tree house) fordi det har et epletre i hagen. Settet er et Creator 3-1 sett, som betyr at du får tegninger til tre forskjellige hus som alle kan bygges med delene i settet. Det er et litt moderne hus med skrått tak helt ned til bakken, et lite men høyt hus, og dette huset som det er bilde av på instruksjonen under. Huset som er bygget her er hovedbygget i settet, der de aller fleste bikkene brukes.


Her har vi huset sett forfra. Det har en basket-kurv i innkjørselen foran garasjen, og til høyre i bildet har vi treet som har gitt huset sitt navn. Eplene er modne og har begynt å falle ned, og noen har blitt samlet opp i en kasse ved siden av treet. Det er også en gressklipper med i settet, men denne er satt inn i garasjen i forbindelse med at visningsbildene skulle tas...


I tillegg til fra forsiden, er nok dette den siden med mest detaljer. Her er det vinduer i begge etasjer, og i hagen er det tidligere omtalte epletreet og en liten hekk. Det er også en benk ved husveggen, men her er den gjemt bak epletreet.


Baksiden er nok den kjedeligste delen av bygget. Her er det ingen detaljer, men det kan man heller ikke forvente av et sett av denne typen. Det er et takvindu for å få lys inn i øverste etasje.


På siden der garasjen er, er det heller ingen sørligedetaljer, da garasjen tar hele første etasje her. Men vi har et vindu i endeveggen i andre etasje. Her kan vi også se en busk av samme type som det er på andre siden av huset, og vi ser baksiden av basketkurven.


Huset har ikke interiør, bortsett fra denne bratte stigen som går fra første etasje og opp på hemsen i andre etasje. Når man ser huset slik, så er det nok ingen full etasje, men mer en hems der man kan sove eller oppbevare ting mer som et godt gammeldags loft. Her ligger også to brev som har kommet, som eierne har lagt fra seg så de ikke skal bli borte.
Dette er det eneste som kan åpnes i huset, men garasjen kommer man jo til ved å åpne garasjeporten så ved å ta av taket her har man tilgang til alt.


Dette er et enkelt, lite sett, så det er ingen detaljer inne i huset. Det er ingen ting i veien for at man enkelt kan stenge av mellom huset og garasjen og sette inn noen møbler hvis man vil det, men det følger ikke med deler for å gjøre det i settet. 
Ser man huset utenfra så ser det veldig flott ut, og hadde jeg hatt plass ville jeg ikke nølt med å ha dette huset stående i et boligfelt i en Legoby.

1 kommentar: