mandag 6. februar 2017

Politi startsett 2017 (60136)

Dette settet danner stammen i politiserien i 2017, her har man muligheten til masse lek kun ved kjøp av ett sett. Det er naturlig nok litt dyrere enn settet med ATVen, men det er alikevel ikke dyrt når man ser på hva man får med.


Her er alt som følger med. En minibank med action-mulighet (mer om den senere), en lang 4-hjuls ATV, to politifolk med hund og to skurker. Både politiet og skurkene er en amnn og en dame. I tillegg er det litt utstyr som trengs i deres respektive "yrker".


Her er 4-hjulingen sett fra litt forskjellige vinkler. Denne er fin, men ser ikke like tøff ut som den lille ATVen i det mindre settet. På planet er det plass til den politibetjenten som ikke kjører, eller politihunden. Blålyset her er festet på samme måte som lampene på Follow-me bilene fra flyplass-settene, men for å være helt oppriktig syntes jeg det fungerte bedre der. Her kunne man kanskje satt blålysene i grillen, eller brukt samme "lyssabelskaft" som på den lille ATVen for å feste det.


Her er minibanken, og denne er bygget på en slik måte at man enkelt kan bygge lignende inn i vegger i bygninger hvis dette er ønskelig, men da må det nok bygges uten action-funksjon. Enkel men grei funsjonalitet.


Her ser man action-funksjonen delvis trykket inn. Man trykker inn den røde knotten, og dermed dyttes minibanken ut av veggen, og tyvene kan åpne selve banken og ta med seg byttet. Jo mer tykk man legger på knotten, jo lenger forsvinner miibanken ut fra veggen. De to sedlene som ligger i minibanken kan den ene tyven ta i sekken som han har på ryggen, og så kan de prøve å stikke av fra politiet.


Tok et bilde av tyvene uten utstyr og hår for å vise hvordan kroppene ser ut bakfra, da detaljene ville blitt borte med sekk og hår. På politikvinnen ble ingen detaljer borte, så hun fikk beholde håret. Den grønne tyven er en kvinne, og Lego har derfor laget kroppen slik at det ser ut som overdelen er litt innsvingt. Det synes nok bedre på andre overdeler enn denne, men ser man nøye kan man se det.
Det som er litt merkelig er at de ikke har gjort det samme på politikvinnen, men hun har kanskje såpass mye utstyr og ting i beltet at man ikke ser de på samme måte.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar