mandag 6. februar 2017

Arrest med ATV (60135)

Dette er det minste settet Lego har gitt ut til politiserien fra 2017. Det er også da naturlig nok det billigste i serien. Logikken her er kanskje litt manglende, for hvem stikker egentlig av med en safe på en sekketralle? Men klarer man å se bort fra det (og det gjør jeg), så er dette et flott sett. 
I og med at det er få deler, så går det ganske raskt å bygge, så dette er absolutt settet å kjøpe hvis man har noen utålmodige småtasser som maser om å få leke med det som er kjøpt inn. Så får man arbeidsro til å bygge de større settene mens junior leker med dette.


Her er et bilde av det som følger med i settet, eneste man ikke ser her er håndjern som er festet i klips bak på ATVen. Jeg syntes denne ATVen er en av de tøffeste Lego har laget, da de store hjulene og den korte basen gjør at det ser ut som om den kommer seg frem nærmest over alt. Politimannen har samme kropp som Lego politiet har hatt den siste tiden, men jeg liker denne stilen på politifolkene. Skurken har fått en brun-oransj bukse og matchende bukseseler, og det er flott å se at skurkene kommer med litt mer farger nå enn de gjorde før. Noen hadde farger før også, men nå virker det som om alle har det.


Skurken har også fått verktøy som stilkker opp av arbeidsbeltet han har rundt livet, og med et annet ansikt kunne skurken kanskje passert som en håndtverker da overdelen med litt godvilje kan sees som en vanlig stripete genser.


Safen inneholder to gullbarrer, og håndtaket og tastene er et klistremerke. Jeg syntees dette var en flott løsning for å lage en safe på den størrelsen som folk kan ha i hjemmet,


Alt i alt er dette et flott lite sett som er vel verd pengene. Her går det ganske så raskt å bygge, det kan gi masse glede ved lek, ting ser bra ut, så alt i alt er dette helt topp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar