mandag 6. februar 2017

Fiskebåt (60147)

Da var tiden kommet til et av få maritime sett denne våren, nemlig fiskebåten. Dette er en typisk daycruiser som kan leies for en dag med havfiske utenfor kysten. Settet består av en båt der skroget er støpt i en bit. Det medfølger to figurer (en av hvert kjønn), en bøye, en hai og litt småfisk. 


Her ser man hele settet bygget sammen. Bildet måtte tas litt på avstand for å få med hele båten...


Her har vi de to figurene som følger med i settet, iført redningsvester.


Dette er så forfra som jeg klarte å komme der jeg satt og tok bilder. Båten er bygget slik at den ser ganske rask ut, samtidig som om den har alle nødvendigheter for å fiske.


Akkurat som på virkelige båter av denne typen er det et system der fiskestangen kan festes til stolen man sitter i, slik at ikke man skal miste stangen over bord hvis man får napp av noe skikkelig stort. Her ser man også de to store outboard motorene.


Jeg likte veldig godt klistremerkene som skulle festes på hver side av båten. De har fått et litt komisk tilsnitt, og fisken ligner en del på en Piraya slik Bud Grace tegnet dem i Ernie.


Som alle andre båter av en viss størrelse, har også denne båten navn. Det er festet bakerst på rekkverket, og "Mary" er skrevet med flotte bokstaver mellom litt pynt.


Båten i seg selv er veldig flott, og settet var fint å bygge. Kunne ønske at Lego hadde gjort noe annet med de kassene til å ha fisk i bakerst i båten, evt. laget en kasse som var lang nok til å ha fisken liggende i, men ellers er det mange flotte detaljer og glede seg over. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar