mandag 6. februar 2017

Lego Classic 4 små sett (10706, 107707, 10708, 10709)

Både kona og jeg har sansen for "klassisk" Lego, så da jeg var innom en lekebutikk og kjøpte flere Batman Collectors figurer kjøpte hun disse fire små settene. De er alle laget slik at man kan bygge tre forskjellige ting fra samme eske, og det følger med teginger og deler nok slik at alt kan bygges samtidig. Det er litt forskjellige ting man bygger i hvert sett, men felles for dem alle er at det er en bygning, et kjøretøy og et dyr.
Settene er sortert etter farge, og noen av disse er så klare og fine at man kunne kjøpt mange sett kun for å utvide samlingen sin med biter i denne fargen.

10706 har diverse blå nyanser, og her er det tegninger for å bygge et hus som antagelig står nede ved vannet, et lokomotiv og en blåhval.
10707 er rødt og rosa, og her er det tegninger for å bygge en vindmølle, en racerbil og en krabbe.
10708 er grønnfarger, og her er det tegninger for å bygge et slott, en traktor og en krokodille
10709 er gult og oransj, og her er det tegninger for å bygge en butikk, et fly og en løve 


Først ut er det blå settet. Her likte jeg veldig godt både blåhvalen og lokomotivet, men huset ble litt simpelt. Men til å være et sett kun med helt standard deler, ble det flotte resultater. Hvalen ble så bra at jeg fikk lyst til å prøve å bygge en som er litt større enn spekkhoggeren som fulgte med i  Creator fyrtårnet men ved å bruke formen og planen fra dette settet. Lokomotivet har en veldig flott rund form, på fronten og dampkjelen.


Det røde og rosa settet har en vindmølle som er hakket mer spennende enn det blå huset, fordi møllebladene kan gå rundt. Racerbilen er veldig fin, og krabben er skikkelig stilig.


Så var turen kommet til det grønne settet. Dette er nok min favoritt av de fire. Krokodillen er fantastisk, slottet er kansje det mest tekniske av byggene, og jeg har alltid likt grønne traktorer.


Krokodillen var så stilig at den fortjente et eget nærbilde. Ser ut som den har tenna litt på utstilling, men siden det er en krokodille laget av Lego regner jeg med at det er fordi den smiler og er glad.


Her er den tekniske detaljen med det grønne slottet. Døren kan vippes opp, men ikke åpnes som en vanlig dø. Dette er visst akkurat samme dør som er i snøkulen som Lego har laget og som har blitt presentert her på bloggen tidligere.


Sist men ikke minst har vi det gule og oransje settet. Her er bygningen antagelgi vis en buutikk som selger blomster. Dyret er en veldig flott løve, og jeg liker virkelig måten ansiktetog manken er laget på. Halen er også veldig søt. Sist ut er et lite dobbeltdekker fly, som også er laget på en flott måte.


Alt i alt var dette fire bokser som det gikk ganske raskt å bygge. Det er ikke kjempemange biter i hver eske, men designerne her har fått maksimalt ut av hver eske, og det ble veldig lite deler til overs. Selv om tingene som ikke er bygget er så veldig avanserte, er de fine og kan fint stå til pynt i en hylle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar