fredag 4. januar 2019

Louvre (21024)

Louvre er et sett som viser den berømte glasspyramiden og en del av den store bygningsmassen til et av verdens største kunstmuseer som befinner seg i Paris. Som vanlig i Architecture-settene følger det med et flott instruksjonshefte med masse informasjon om bygget.


Dette er et forseggjort sett, som de fleste settene i denne serien, og dette har også en trykket brikke med navnet på bygget som står i rammen rundt. Her ser vi bygget forfra, og dette er vel slik de fleste kommer til å se det. Den ikoniske glasspyramiden har en slags hovedrolle, men man kan tydelig se at bygningen bak er en gammel og stilig bygning med masse detaljer. Skalaen blir litt liten til å få med mye av detaljene, men man får likevel et visst inntrykk.


Det er ikke mange detaljer på sidene av bygget, men i virkeligheten er jo dette bygget mye større, så det er jo ikke noe sider der. Derfor har også Lego valgt å lage sidene veldig enkle. Dette gjør egentlig ingen ting, for det er masse detaljer på forsiden som man jo også kan skimte fra sidene.


Jeg vil anta at bygget egentlig fortsetter bakover også, og at det er av samme grunn at baksiden er helt enkel med unntak av noen få vinduer øverst. Men baksiden skal jo uansett ikke stå til utstilling.


Alt i alt er dette et flott ett som passer fint inn i stilen med de andre Architecture husene, og det egner seg selvfølgelig kun til utstilling og ikke til lek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar