onsdag 2. januar 2019

Julekuler 2018

Lego kom ut med 3 julekuler julen 2018. Vi var heldige og fikk tak i 2 av dem, og de har hengt fra lampen der vi sitter og bygger Lego nå i julen.
Kulene består av to halvdeler som settes sammen, og sammen med den hvite platen som alt bygges på blir dette en kule som holder godt sammen og tåler og henge uten at den åpner seg. Den hvite bunnplaten eller parabolantennen som de vel var i rom-Lego har spor den settes inn i i halvkulene slik at det som bygges blir stående korrekt og ikke sklir rundt. Samtidig gjør dette at halvkulene sitter bedre sammen.

Først ut er en pingvin med nisselue. Denne er bygget på samme måte som de mindre Creator-settene, stort sett med standard Legodeler som man finner i flere sett i dagens serier. Her ser vi pingvinen fra siden og forfra.


Den andre kulen kona kjøpte da vi var i Legoland og Lego House var et gammeldags lokomotiv. Dette fylte nesten hele kulen, men det går greit for man bygger det jo utenfor og skyver den hvite parabolen inn i sporet sitt når byggingen er fullført. Her ser vi det fra siden og bakfra. Julepynten bakerst på lokomotivet er en fin detalj for å gi litt mer julestemning.


Når man ser på dette bildet som er tatt forfra, så ser det nesten ut som om det bare er en frontlykt, men dette er bare på grunn av vinklene og at det er gjennomsiktig gul brikke på gul lykteholder. Det er lys på begge lykteholderne.


Dette er fine sett, og vi kommer helt sikkert til å følge med og se om vi kan få tak i det siste fra 2018 og forhåpentlig vis de som eventuelt kommer i 2019 og senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar