mandag 28. januar 2019

Lincoln Memorial (21022)

Dette settet kom ut i 2015. Jjeg har hatt det siden det kom ut, så nå var det virkelig på tide å bygge det. Som vanlig i Architecture -serien inneholder instruksjonsheftet mange interessante fakta om bygningen.
Lincoln Memorial befinner seg i Washington i USA, og er et minnesmerke til ære for President Abraham Lincoln. Når man ser det i virkeligheten ser det ganske stort ut, men som Architecture sett er det vel det minste jeg har bygget.



Når man har vippet opp flippene slik at man kan åpne boksen, får man en hyggelig meling fra Lego.


Slik ser minnesmerket ut forfra. Skiltet med navnet er trykket. De skrå bitene i front er i virkeligheten ganske store trapper.


Her ser vi bygget ovenfra, og taket består av store glassflater og hvit marmor.


Søylene man ser i front går rundt hele bygget, og er det eneste som er noe å se på på modellen når man ser den fra siden og bakfra. Her ser vi en side.


Når vi løfter av taket kan vi se innsiden av minnesmerket. Her ser vi en Microfigur som forestiller en sittende Abraham Loncoln.


Dette var et veldig lite sett å bygge, men det er veldig fint, og jeg kan egentllig ikke forstå hvorfor jeg ikke har bygget dette tidligere. I og med at det ikke er så stort, er det ganske så oversiktelig å finne de delene man skal bruke på hvert byggetrinn, og det kan fint bygges på en ettermiddg eller kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar