torsdag 29. november 2018

Pencil Pot hus (40188)

Her er nok et sett som kun kan kjøpes hos Lego. Det er et lite bygg som kan sammenlignes med Creator-settene. Det er en blyantholder (eller penneholder) i Lego som man da kan ha på skrivebordet sitt eller andre steder der man oppbevarer skrivesaker. Man kan sikkert oppbevare andre ting også, om man ønsker det.
Det består av et lite hus med opparbeidet hage, og en minifigur med tilbehør.



Først ut er figuren. Han har fått en flott rutete skjorte. Vi har etterhvert fått denne i flere sett, men det gjør den jo ikke mindre fin av den grunn.Han har et fint ansikt med litt skjegg og briller, og et litt rufsete hår. Det er ingen alternative ansiktsuttrykk.


Det følger med en liten gressklipper som huseieren kan gå rundt med og stelle hagen.


Da huset er designet for oppbevaring av blyanter og penner er det naturlig nok ikke tak på det, men Lego har gitt oss tak ved den ene veggen så vi skal få se hvordan det er tenkt at taket er på hele huset.


Det er en stor garasjeport som kan åpnes. Dette er med på å gi litt funksjonalitet i settet, samtidig som det er veldig kjekt hvis man har litt lave ting oppbevart, slik at man kan få tak i disse uten å tømme ut alt man har satt der.


Slik ser huset ut fra sidene... Jeg vet ikke helt om jeg liker den grå mursteinsbiten oppe på den ene veggen, tror det hadde vært et "renere" inntrykk om alt bare hadde vært hvitt.


Det er selvfølgelig en liten hemmelighet i dette settet, og det er at det er noen skatter som ligger under blomsterkassen. Jeg har ikke prøvd å bytte ut Lego-pengene med ekte mynter, men uansett er det jo en morsom liten detalj.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar