fredag 23. november 2018

Piggsvin oppbevaringsboks (40171)

Dette er en oppbevaringsboks i Friends-serien som vi kjøpte da vi var i Legoland i høst. Vet ikke om det kun selge i Legoland, men er i alle fall ikke et sett jeg har sett rundt i butikkhyller når jeg har handlet Lego andre steder. Man kan velge om man vil ha åpne eller lukkede øyne og om man vil ha sløyfe eller ikke (gutt eller jente).


Her har vi boksen sett forfra. Som man kan se har kona bygget versjonen som er på boksen, med sløyfe og åpne øyne. Men det er kun noen få grep som trengs for å bytte til sovende øyne eller ta bort sløyfen.


Slik ser esken ut fra sidene. Det bærer litt preg av å være en boks, men samtidig ser det forbausende mye ut som et normalt piggsvin.


Bakfra ser det litt for firkantet ut til å være et piggsvin, men det er nødt til å være slik hvis man skal ha plass til å kunne oppbevare noe inne i boksen.


Og slik ser boksen ut inni når man har løftet av ryggen på piggsvinet som er lokket. Her ser man at kona har lagt de lukkede øynene og de to knottene som man bytter ut sløyfen med hvis man vil ha et gutte-piggsvin.


Dette er et fint sett som tar seg godt ut som oppbevaring av små ting på et barnerom. Enten det er noen få smykker, litt mynter, passfoto (hvis barn fortsatt tar slikt og bytter på skolen) eller andre små ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar