mandag 22. februar 2021

Traktor (60287)

 Her har vi et sett til som kom ut i 2021. Dette er en flott traktor med lesseapparat.

Settet inneholder en traktor, to minifugrer en liten kanin og litt tilbehør.

Det er en byggetegning i settet.


Her ser vi traktoren forfra. Som vi kan se rekker grabben fint ned til bakken noe som ikke alltid er tilfelle med Lego sine City-sett.


Fra siden ser vi hvor mye denne ligner på en ekte traktor, så her har Lego designeren gjort en god jobb.


Det følger ikke med henger, men traktoren har likevel fått hengerfeste slik at man kan bruke hengere som Lego har gitt ut tidligere.


Måtte ta med et bilde fra den andre siden også, for på denne siden har vi eksosen.


Det er to figurer i settet, en far og en datter. Far har fått en oppgradert utgave av gårdsarbeider-kroppen Lego pleier å gi oss med litt friskere farger i skjorten. Han har fått to ansiktsuttrykk der det ene er ganke normalt og det andre smiler bredet. Han har flott trykk både foran og bak på overkroppen, og ensfargede ben. Mulig grønnfargen er litt mørkere enn de tidligere figurene. I følge Bricklink er dette en ny figur, men jeg klarer ikke se om det bare er overkroppen som er ny, eller om det er mer som er nytt.
Datteren står også listet som en ny figur, men alle delene har vært brukt før i andre kombinasjoner. Hun har et flott ansikt med briller, en overkropp med selebukse og flott trykk båd foran og bak, og ensfargede korte blå ben.



Det følger med litt tilbehør i settet. Vi får to små høyballer, og disse må jeg skryte av, da de ser veldig flotte ut. Tidligre har Lego bar egitt oss en vanlig gul kloss (enden 2x2 eller 2x4) men har har vi noe som har struktur og som ser bra ut. Jeg håper denne delen også etterhvert kommer som en 2x4 slik at vi kan lage litt større høyballer. 
Vi får også med et lite gresskar, et rødt eple, to gulrøtter, og en kase til å ha grønnsakene i. Vi får også med en søt liten kanin.


Her er kaninen sett fra siden og forfra. Dette er en søt liten gnager som burde være på en hver bondegård, og som godt kan være med i by-sett også for det er jo mange som har kaniner som kjæledyr. Foreløpig har den vært med i Corner Garage modulhuset og sammen med veterinæren som kom som en figur i serie 17 i CMF-serien. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar