fredag 5. februar 2021

Dykker med korallrev og rokke (30370)

Dette er en liten pose som inneholder en dykker med en liten enhet for fremdrift, en rokke og et lite korallrev. Settet kom i salg i 2020, og nå i Januar 2021 var det med som vedlegg i Donald Duck.

Settet er en del av Legos samarbeid med National Geographic, og er i samme serie som det store forskningsskipet, en undervannsbase og en forskningsubåt som kom ut i 2020 og disse blir presentert her på bloggen snart. 

Siden det er en liten pose (blister) så er byggetegningen bare ett ark som er brettet.



Her ser vi alt som er med i settet sett ovenfra. Korallrevet er skjult under rokken.


Her ser man korallrevet litt tydeligere, og her ser vi den lille "mini-ubåten" eller hva man kan kalle det både forfra og delvis bakfra. Den er designet slik at dykkeren holder seg fast og styrer den dit han vil, slik at han slipper å bruke opp alle kreftene sine på å svømme dit han skal. 


Dykkeren har flott trykk på overkroppen både foran og bak, og også flott trykk foran på bena. Dette er det samme trykket som det er på dykkerne i resten av serien, men det trekker ikke ned at alle er like for det er jo en drakt som brukes. 
Hjelmen har lamper foran slik at dykkeren kan se nede i det mørke havet, og glasset er fastmontert inne i hjelmen. Dykkeren har ikke noe alternativt ansiktsuttrykk.


Jeg tok med et bilde av rokken forfra også. Dette er en utrolig flott fisk, og det er kjempefint at Lego har kommet med flere typer fisk enn de haiene vi har fått tidligere (selv om de også er veldig flotte).


Slik ser korallrevet ut uten rokke. Den lakserosa korallen er utrolig fin, og den kan helt sikkert brukes som kunstverk eller noe annet i en Lego by.
Foran Korallrevet ligger det en gullbarre som dykkeren kan hente med seg opp til overflaten. 


Dette settet skal plasseres i undervanslandsakapet i Tullfors, men jeg er litt usikker på om det havner i det store eller lille displayet. Det hadde jo vært fint å få litt liv i det lille displayet også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar