fredag 26. februar 2021

Dypvannsskapninger (31088)

Dette settet har ligget i køen for å bli skrevet om siden det ble bygget sent i 2019, i påvent av at jeg skulle bygge de to andre figurenene i dette 3 i 1 settet og ta bilder av dem også. Men jeg liker haien for godt...
Dette er altså et Creator 3 i 1 sett der man kan bygge tre forskjellige maritime vesner. Hovedbygget er en hai og en krabbe, og de to andre byggverkene du får instruksjoner til er en blekksprut eller en stor rovfisk som er i ferd med å lure til seg en mindre fisk som skal bli lunch.


Her ser vi hovedbygget i settet, en stor og flott hai, en ganske stor krabbe og litt havbunn med en skattekiste.


Her ser vi havbunnen og skattekisten. Kisten er fylt med det som følger med av ekstra shiny biter sammen med det som følger med av gull og diamanter. Men vær rask med å forsyne deg av det du vil ha fra kisten, for plutselig kommer haien...


Krabben som følger med er veldig fin og minner meg om en karakter fra Pixar. Den har fått store, fine klør som kan åpnes og lukkes og små ben den kan flytte seg på.


Haien har fått skikkelig tenner, og slik ser den ut dett nesten rett forfra. Bra for krabben at haier ikke liker krabbekjøtt...


Slik ser den ut fra siden. Bildene ble desverre litt mørkere enn ønsket, men man ser jo det viktigste. Lego har fått på plass det viktigste, med fine finner og detaljer.


Som man kan se av bildene ovenfra og nedenfra så er haien leddet, så man kan plassere den i forskjellige posisjoner i stedet for at den er helt rett og kun kan stilles ut i en stilling.


Etter at disse bildene ble tatt har jeg kjøpt ett sett til som ikke er bygget enda, så jeg håper før eller senere å kunne presentere dette også med enten blekkspruten eller den andre fisken (eller kanskje begge to).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar