fredag 5. februar 2021

Sportsbil (60285)

Sett 60285 er et nytt sett som kom i Januar 2021. Dette er et av de mindre City-settene som kommer i eske, og prisen på runt 100 kroner er bra for et slikt sett når man ser på hvor mange deler som følger med og hvor detaljert settet er. Det er ett instruksjonshefte med i settet.


Her ser vi sportsbilen forfra. Den er bygget på et fast chassis som er forlenget med brikker foran og bak. Bilen er seks studs (knotter) bred pluss det som stikker ut av skjermer. Det er plass til en person inne i bilen.

Som man kan se så ser den ganske så sporty ut, og er nok bygget for å kunne kjøre fortere enn det man har lov til på norske veier.


Her ser vi bilen fra siden. Som man kan se av bildene, så kan bakspoileren justeres slik at bilen skal ha best mulig aerodynamikk tilpasset farten.


Bilen ser også sporty ut bakfra. Den har fått en bred stripe med lys og doble eksosrør.


Her har vi føreren av bilen, og som man kan se er han en kjekkas. Han har flott trykk på overkroppen med en lys blå piquet-skjorte og en rødbrun jakke utenpå. Bena hans er ensfargede hvite. Han har et lurt smil i ansiktet og litt halvlangt hår. Han har ikke noe alternativt ansiktsuttrykk.


Dette settet kommer til å bli plassert rett inn i Tullfors så snart dette lar seg gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar