søndag 23. desember 2018

Harrys avreise til Hogwarts (30407)

Dette settet fulgte med gratis i Donald, så da måtte jeg kjøpe Donald igjen da... Det består av Harry Potter med de vanlige barne-bena som ikke kan bøyes, uglen hans i et transportbur og en tralle med en koffert og en stor bok om magi.


Her er alt pent oppstilt. Harry står midt mellom tingene sine med en tryllestav i hånden.


Harry kommer med to ansiktsuttrykk, det på det nederste bildet virker noe mer skremt eller overrasket enn det på øverste bildet. Jeg kommer nok til å bruke det å det øverste for det meste.
I begge ansiktene kan man greit se det spesielle arret som kjennetegner Harry Potter, og det er også synlig med håret på plass.
Figuren har flott trykk både foran og bak på overkroppen, men bena er ensfargede uten trykk.


Som man kan se så dekker håret fint over alle antydninger til et alternativt ansikt.


Her har vi et nærbilde av ugleburet. Det er bygget ganske genialt både ovenfra og nedenfra, men på en slik måte at det virker veldig stødig samtidig som det er enkelt å demontere for å få ut uglen. Lego har også gitt oss en klo på toppen så buret kan henges opp .


Her er trallen som Harry har bagasjen sin på. Som man kan se har han klart å stable på plass både den store skoleboken sin, en koffert og en gryte. Trallen er laget meget enkelt, men funksjonelt. Det er ikke hjul på den, men de bitene Lego har brukt i stedet gjør at det ser slik ut.


Boken Harry har med seg kan åpnes, og man kan se på innholdet at det er magi det handler om.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar