mandag 3. desember 2018

Eventyr i trehytta (31053)

Dette er et Creator 3 i 1 sett fra 2016. Settet kan bygges på 3 forskjellige måter, men hovedbygget som kona har bygget er en todelt trehytte som kan stå utslått slik at det ser ut som det er bygget i to trær som er ved siden av hverandre, eller det kan klappes sammen til å være i et stort tre.
Det følger med to barnefigurer i settet (figurer med korte ben).


Her har vi de to figurene som følger med. En gutt og en jente. Begge har flotte overkropper med trykk og fornøyde ansikter. De har ikke alternative ansiktsuttrykk.


Her er bilder av trehytta klappet sammen til ett tre, sett fra alle fire kanter. Det er et veldig fint bygg å ha stående på denne måten hvis man ønsker det. Det er da en liten stige som kan klatres i for å komme opp i hytta. På bakken under hytta står det en tralle som barna kan bruke til å trekke med seg ting de vil ha i hytta, og ser man nøye etter kan man også se at det ligger et vanngevær på bakken på noen av bildene.


Slik ser det ut når huset er "slått ut". Det som henger ned som en stige på de forrige bildene, blir her en bro mellom trærne.


Inne i hytta har de en lampe, et skattekart og noen kaker.


Dette er et fint og dekorativt Creator-sett som både tar seg pent ut til pynt og som egner seg godt til lek. Det er flere fine detaljer i settet, og det er brukt Lego som gjør at det ser ut som om hytta er bygget av materialer som har vært til overs etter forskjellige byggverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar