torsdag 20. desember 2018

Trehus (31010)

Dette er det eldste av trehusene jeg har lagt ut på bloggen så langt. Dette er fra 2013. Som de andre trehusene, har også dette mange fine detaljer. Dette er et 3-i.1-sett, med 1 tegning til hvert bygg.

Vi starter med noen bilder av trehuset sett fra forskjellige vinkler. Dette huset er laget slik at det er fint uansett hvilken side man se det fra.


Så skal vi se litt mer på detaljene i settet. Hytta er utrustet med kikkert, stige for å klatre opp og ned som kan trekkes opp og en bøtte i en krok. Bøtten kan enten brukes til å heise opp vann, eller man kan butte andre ting i den og heise det opp i hytta. Man kan også ta bort bøtten hvis det er noe annet man vil heise opp med kroken.


I stammen av treet er det et hemmelig rom, og her ligger det gjemt et skattekart.


Både kona og jeg lurte litt på hva slags dyr dette skal være, men tror vi konkluderte med at det var ment å være en hund. Lego kunne brukt en hund fra City-settene sine, men litt av greia med Creator er jo at alt skal bygges.


Her er en liten overraskelse som venter på folk som vil prøve å komme opp i hytta uten tillatelse. Den som er i hytta kan vippe ned et helt kar med vann på dem, og så kan nytt vann hentes opp med bøtten.
Her ser man stigen foldet opp, slik at ikke andre personer kan få tilgang uten at den som er i hytta slipper dem opp.


Og her er stigen nede slik at nye gjester kan få tilgang. Dette kontrollerer man som en leke-funksjon ved å dra i spaken man ser til høyre i bildet for stigen (under den hvite hytteveggen).


Legio har også fått plass til en frosk i dette settet. Den kan enten sitte oppe i bøtten, eller kose seg på bakken.


Til slutt har vi figuren som følger med. Det er et barn med de klassiske korte bena, og hverken ben eller overkropp har noe trykk på seg. Han har et flott ansiktsuttrykk, og veldig stilige øyenbryn som man bare ser når capsen er av.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar