mandag 12. juni 2017

Brann ved bensinpumpen (60088)

Dette settet var startsett for brannserien Lego kom med i 2015. Det inneholder ganske mye til å være et startsett, med 4 figurer, 1 ATV og 1 bensinpumpe med tilbehør.


Her er bensinpumpen og en bukk til å sperre av området for publikum. Det brenner heldig vis ikke i selve pumpen, men så nære at her er det fare på ferde.


Brann-ATVen kommer heldig vis raskt til stedet, og denne kjøres av en røykdykker som har med seg et brannslukningsapparat og sambandsradio.


Her er de fire figurene som følger med. To røykdykkere (en mann og en kvinne), en brannsjef og en servicemann fra bensinstasjonen. Røykdykkerne er identiske botsett fra ansiktene.


Her er røykdykkerne kledd opp og klare til å slukke brannen. Begge har brannslukningsapparat og den ene av dem har i tillegg en øks.


Dette er et lite sett som er raskt å sette sammen men som kan gi masse leke-glede. Det er også lett å bygge. Kona satt sammen dette bare med å se på bildene på esken, og så sjekket hun byggeanvisningen etterpå for å se at alt var plassert slik Lego designeren hadde planlagt det. Og det var det...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar