torsdag 25. april 2019

Republic Troopers vs Sith Troopers (75001)

Dette settet fra 2013 er merket med Star Wars The Old Republic, og etter hva jeg har klart å finne ut er dette et dataspill og har ikke noe med filmene å gjøre. Jeg vet ikke om disse figurene har figurert i filmene, men de er jo fine da...


Her er hele settet stilt opp. Et kjøretøy med raketter som kan skytes ut ved at man dytter på dem med en rask, bestemt bevegelse med fingeren (dette viser at settet er noen år gammelt, for hadde det kommet ut nå ville vi nok hatt en veersjon av "stud-shooters" her) og fire figurer der det er 2 fra Imperiet og 2 fra TRepublikken.


Her er et nærbilde av plattformen til kjøretøyet . Detaljene i front er klistremerker.


Slik ser det ut fra siden. En fin detalj i dette settet er at vi får et feste der han som bruker kjøretøyet kan henge fra seg pistolen sin mens han styrer, slik at han ikke mister den.


Bak ser man de to jetmotorene som driver det fremover.


Den ene republikk.soldaten har et stort skytevåpen. Dette er satt sammen med litt forskjellige biter, og ser kanskje mer ut som noe Reodor Felgen kunne ha funnet opp enn en bærbar laserkanon fra fremtiden.


Her har vi de fire figurene ved siden av hverandre De to fra Republikken har de ansiktene som nå brukes på Clone troopers.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar