torsdag 25. april 2019

Påske (40237)

I anledning påsken passet det jo fint å bygge dette lille påskesettet her. Settet inneholder to figurer, og er ment å være en jakt etter påske-egg. Det er tre små bygg, og alle skjuler de hvert sitt påske-egg på ganske lure steder. Dette er et sett i serien som blant annet også har Halloween, Thanksgiving, Valentines day, osv.  Det er en byggeanvisning i settet.


Her har vi den første av de tre små byggene, det er hønsehuset, og inne i hønsehuset er det et stort påske-egg. I et "rede" på utsiden er det et normalt hønse-egg, og oppe på portstolpen sitter høna som har lagt egget.


Slik ser det ut fra sidene. Bruke av mursteins-klosser er med på å gi litt mer detaljer til det relativt enkle byggverket.


Og slik ser det ut bakfra. I dette settet har Lego brukt noen nye gjerde-elementer (sikkert brukt i andre sett bare at jeg ikke har sett dem før), og dette er virkelig flotte smijerns-gjerder.


Bygg nr to er kjøkkenhagen. Her kan man vippe opp selve kjøkkenhagen, og så ligger egget gjemt nede i jorden.


Her også har Lego brukt de brikkene med mur-struktur for å gjøre litt mer ut av settet, og det flotte smijerns-gjerdet.


Siste lille bygg er ved innkjørselen til gården. Her har vi to flotte blomsterbed med en liten gangsti i mellom, og en postkasse.


Påskeharen har klart å gjemme egget inne i postkassen.


Her har vi dette bygget fra sidene og bakfra. Dette er kanskje det mest fargerike av byggene, på grunn av blomstene.


Her har vi figurene som følger med i settet. Det er en mor og hennes sønn, eller kanskje er det søsken.


Damen har også et alternativt ansikt med stilfulle solbriller. Slik hun ser ut her, kunne hun jo like gjerne vært på vei til stranden for å ha en dag der, som å lete etter påske-egg. Jeg er helt sikker på at hun kommer til å dukke opp i Tullfors.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar