mandag 4. mars 2019

Ferrari F40 (10248)

Ferrari F40 er en bil i samme serie som Minien og Bobla, men den er nok i en litt mindre scala da den har hjul i samme størrelse som bobla.
Dette er et sett som er godkjent av Ferrari, og det tyder jo bra med tanke på detaljer.


Her ser man bilen forfra, og det er ingen tvil om at dette er en rå sportsbil, og den ser veldig bra ut også i Lego.


Fra siden ser man litt mer at det er noen utfordringer med å gjenskape en så strømlinjeformet bil, men jeg syntes designerne til Lego har gjort en god jobb og gitt oss en flott modell.


Bilen ser sporty ut bakfra også, men ganske firkantet. Originalen er også litt firkantet, men på grunn av dimensjonene på selve Legoen så blir modellen litt mer firkantet enn originalen.


Ferrarien har motoren bak, og selvfølgelig har Lego designet det slik at vi kan åpne opp til motorrommet og se på motoren. De har også gjort det slik at motorlokket kan stå åpent.


Selve motoren er detaljert nok til at det ser bra ut men den er ikke blant de aller mest detaljerte bilmotorene Lego har gitt oss, men noen detaljer er det jo tross alt.


Dørene kan selvfølgelig åpnes slik at man kommer til førermiljøet. Her er det flere visere i dashbordet.


Lego har også laget en smart løsning for speilene.


Bagasjerommet i front kan også åpnes, og som man kan se er det ganske liten bagasjeplass.


Selvfølgelig er det Ferrari-merker på sidene også, akkurat som på originalen. Alle logoene er klistremerker. Som man kan se er det lav bakkeklaring på denne bilen, akkurat slik det skal være.
Her ser man også de klassiske felgene, som Lego har fått til veldig bra.


Til slutt har vi et bilde av bilen sett ovenfra. Stilig!


Denne var litt annerledes å bygge enn de andre Creator bilene, og hadde haugevis av små deler sammenlignet med de andre. Kona som bygget denne og de andre bilene var ikke kjempefornøyd med byggingen, men resultatet ble jo veldig bra til slutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar