tirsdag 5. mars 2019

Caterham Seven 620R (21307)

Caterham Seven kunne vært i samme serie som Creator-bilene, men den er faktisk et fan-utviklet sett og dermed gitt ut i Ideas-serien. Jeg har likevel valgt å tagge den også med Creator, da den helt klart er laget for å passe sammen med disse bilene.
Settet er laget for å ligne mest mulig på den originale bilen, og det er flere flotte detaljer her.


Her snakker vi en åpen sportsbil med langt panser, og den ser ganske så flott ut når man ser den forfra. Lyktene virker litt rare på bildet, men det er fordi de gjennomsiktige kklossene er så gjennomsiktige at det svarte bak skinner gjennom.


Et tegn på at dette ikke er noen helt vanlig bil ser man når man ser den fra siden, da eksosanlegget er nærmest helt utenpå bilen langs den ene siden. Dette stemmer med originalen også, så det er ikke noe designerne har funnet på.


Når man ser den bakfra ser den egentlig ikke voldsomt sporty ut, da kan det være en hvilken som helst "veteranbil" vi ser.


Som med alle Creator-bilene har jeg selvfølgelig tatt med bilde av hjul og felg. Denne gangen er de svarte og ikke så veldig utsmykkede.


Panseret kan løftes av slik at man får se på motoren som er bygget med flere fine detaljer.


Når man ser inne i fører-miljøet ser man at det er en ganske spartansk bil, og det kan nok være greit å kle seg godt når man skal ut å kjøre for det er nok ganske trekkfullt. Rattet er på høyre side da bilen er Engelsk, og vi har flere fine visere i dashbordet.


Bakerst, bak setene er det et lite lasterom. Her kan man oppbevare fire verkstedbukker mens man kjører rundt med bilen, og så kan man velge å stille den ut på bukkene om man ønsker dette.


Alt i alt er dette et veldig fint sett, og det kunne like gjerne vært gitt ut som et Creator-sett hvis det ikke hadde blitt designet av en fan gjennom Ideas-programmet til Lego.
Settet er veldig flott, men det er litt skjørere enn noen av Creator settene, så man bør være litt forsiktig når man skal løfte opp og flytte bilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar