mandag 23. juli 2018

Lego Kingdoms magiker (7955)

Sett 7955 er også fra 2010, og fra samme serie som narren i 7953. Settet er på samme størrelse, og inneholder 1 figur med litt tilbehør.


Tenk deg en ridderborg med et høyt tårn, og fra vinduet er det et merkelig magisk lys. Der inne befinner denne fyren seg, og driver med eksperimentene sine. Han er en flott magiker med en trollmannshatt og stort skjegg. Han har en tryllestav i hånden, en bok på et stiv og et lite bord med flasker med magisk innhold og en liten drage.


Dragen er på størrelse med papegøyene som følger med i mange andre sett, og er veldig fint laget.


Boken, eller kanskje pergamentet, som står på stativet har en innskrift som sier "You are far more powerfull than you would ever imagine", altså "Du er mye mektigere enn du noen gang kunne forestille deg". Dette er kanskje en oppmuntring for å holde motet oppe når trylleformularene og trylledrikkene ikke blir helt slik magikeren hadde tenkt seg.


Her ser vi magikeren forfra og bakfra. Overkroppen er ensfarget grønn, men han har noen flotte detaljer foran på buksene. Eventuelle detaljer på overkroppen ville uansett blitt skjult av skjegget.


Magikeren fungerer flott sammen med ridder-Lego hvis man har det, men han kan også fungere like flott som lærer for Harry Potter og klassekameratene hans, og Lego kommer jo ut med nye Harry Potter sett nå i august, så det passer jo bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar